Paddentrek 2018 is begonnen!

Na een laatste winterprik is de paddentrek op gang geschoten. Eindelijk! Zaterdag 3 maart dook het kwik nog onder nul en lag er her en der nog een laagje sneeuw, maar zondag 4 maart profiteerden de moedigste kikkers van een eerste fikse regenbui in positieve temperaturen om de tocht richting ven aan te vatten.

Een beetje tot onze verrassing, want we hadden verwacht dat de amfibieën toch even zouden moeten bekomen van de felle winterprik. Maar neen: temperatuur was boven zes graden en het regende, waarom nog langer wachten? We hadden nog niet eens onze flyers verdeeld in de buurt. Dat zullen we dan binnenkort ook zo snel mogelijk doen.

Wie niet kan wachten op de flyer en wilt meehelpen, kan zich altijd aanmelden. Of gewoon een kijkje komen nemen. Momenteel komen we omstreeks 19 uur samen aan het kruispunt Rommersheide D – Rommersheide C (aan de tennisclub).